Наскоро певицата разкри душата си пред Vogue, като разказа коя е истинската

...
Наскоро певицата разкри душата си пред Vogue, като разказа коя е истинската
Коментари Харесай

Дуа Липа пак провокативна по бански

Наскоро певицата разкри душата си пред Vogue, като разказа коя е същинската Дуа Липа - момичето, за което най-важното нещо в живота е музиката. Тази, която не се опасява да признае, че е сама и ѝ харесва да бъде в този стадий от живота си.

И макар огромния успех на последния й албум, пред Vogue Дуа Липа споделя, че колкото и " свежо " да продължава да звучи Future Nostalgia, тя работи и по нов. 

В момента тя е разгара на извънредно натовареното си турне, което се планира да завърши чак на 16 ноември. Дуа Липа обаче съумя да си открадне няколко дни, с цел да се отдаде на заслужена отмора.

Поп звездата реши да се отдръпна за малко от дивата празненство сцена и да се отпусне по бански край реката с приятелки. Макар да не излиза наяве къде тъкмо се радват на слънцето, не може да се отхвърли, че девойките си изкарват отлично.

По всичко проличава, че певицата е в страхотна форма, заредена с сила и доста усмивки, с които да зарадва милионните си почитатели по време на оставащите до края на годината концерти. А що се отнася до бъдещия ѝ албум, ние персонално към този момент нямаме самообладание да го чуем. [**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР